1e bedrijfsadviesbezoek afgelegd

''Nuttige tips en adviezen!''

Akkerbouwer Hans Schalk heeft het bedrijfsadviesbezoek inmiddels achter de rug. Hij was bij de startbijeenkomst van 9 oktober en had de volgende ochtend al meteen de adviseurs op het erf.

‘’Het ging heel ontspannen. We hebben een rondje gedaan over het erf en vervolgens om tafel gezeten. Ik vind dit een goeie aanpak: een deel bewustwording, je krijgt handvaten én de mogelijkheid om subsidie aan te vragen. Het is van belang om ons te realiseren dat je niet alles in 1 jaar kunt doen. De adviseurs gaven hele nuttige tips en adviezen.’’ De meest nuttige? "Dat was het advies om nooit iets aan te leggen dat niet uitbreidbaar is. Zodat je, mocht je in de toekomst iets aan willen passen of veranderen dat dat ook kan en dat je niet vastloopt in keuzes uit het verleden.’’ Kortom een aanrader? ‘Absoluut!’ aldus Schalk.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.