Startbijeenkomst deelnemers Schoon Erf, Schoon Water

Noorderzijlvest Melkveehouderij Groningen

Vanuit het project Schoon Erf, Schoon Water Noorderzijlvest, melkveehouderij Groningen wordt er aanstaande donderdag 16 september een startbijeenkomst georganiseerd voor deelnemers over de actuele wet- en regelgeving omtrent erfafspoeling en de mogelijkheden binnen dit project. De bijeenkomst is van 20.00 - 22.00 uur en vindt plaats bij Hotel Restaurant Aduard, Friesestraatweg 13, 9831 TB in Aduard. 

Wat staat er op het programma?
De adviseurs van Waterschap Noorderzijlvest en van de landbouw praten u samen bij over demeest recente wet- en regelgeving op het gebied van erfafspoeling. Daarna vertellen zij hoe het bedrijfsbezoek op uw erf in zijn werk gaat en welke afspraken er dan gemaakt worden. Ook komt de wijze waarop u de subsidie van de Provincie Groningen kunt aanvragen aan de orde. Aan het eind van de bijeenkomst maken we een afspraak voor het bedrijfsbezoek bij u op het bedrijf.

NB: Alleen bij deelname aan een startbijeenkomst én het project SESW, kan een bedrijfsbezoek worden ingepland! Tijdens de duur van het project vindt er één gezamenlijke bijeenkomst (deze startbijeenkomst) en één (individueel) bedrijfsbezoek plaats. Wanneer u nog geen deelnemer bent maar hier wel interesse in heeft, geeft u dit aan bij de adviseur óf via een mailtje naar info@dawnoordnederland.nl 

 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.