Ruimte voor agrariërs binnen subsidieregeling

Noorderzijlvest Groningen

Binnen de subsidieregeling ‘uitvoeringsstimulans ten behoeve van de water- en bodemkwaliteit’ is nog ruimte voor deelnemers. Agrariërs in het beheergebied van het Noorderzijlvest Groningen kunnen zich nog aanmelden. Op alle fysieke maatregelen genoemd in de maatregelenlijst – met uitzondering van erfinrichtingsmaatregelen en/of zuiveringssystemen - kan een subsidie aangevraagd worden van maximaal 40% tot een bedrag van maximaal €10.000 per bedrijf.


Meedoen?

Ga naar het tabblad 'projecten' en klik op 'bekijk dit project' om je aan te melden of voor meer informatie. Weet je nog niet precies waarin je wilt investeren? Binnen de subsidieregeling bieden we ook adviesgesprekken aan. Bij je aanmelding kun je aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Let op: het aantal plekken dat beschikbaar is, is afhankelijk van het budget. Je aanmelding wordt eerst gecontroleerd. Daarna ontvang je een bevestiging van deelname via de mail.

Bij vragen kun je contact opnemen met de helpdesk via: 

088 - 888 66 55
info@dawnoordnederland.nl

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.