Aanvragen subsidie voor Friese agrariër voor 27 oktober

Wil jij investeren in de verduurzaming van jouw Friese agrarische bedrijf en/of het waarborgen van de waterkwaliteit? Misschien is dan de subsidie Fysieke Investeringen – Fryslân 2022 interessant.

Met de subsidie kun je 40 procent subsidie krijgen voor fysieke investeringen die bijdragen aan de waterkwaliteit en het toekomstbestendig maken van je landbouwbedrijf.

De POP 3 openstelling is de finale subsidieregeling van de eerste DAW-periode. LTO Noord is gevraagd mee te denken aan bovenwettelijke subsidiabele maatregelen binnen deze regeling. Met deze informatie is een lijst opgesteld van fysieke investeringen die voldoen aan de doelstellingen; voldoende schoon oppervlaktewater en verduurzaming van de landbouw.

Voor deze subsidie is in totaal € 3.798.000, - beschikbaar opgedeeld in 3 aanvraagperiodes. Voor iedere afzonderlijke periode is € 1.266.000.- aan subsidie beschikbaar.

Wil je de subsidie aanvragen?

Dat kan van:

  • 4 april t/m 5 juni
  • 6 juni t/m 1 augustus of
  • 2 augustus t/m 27 oktober.

Op de website van SNN check je of je voldoet aan de voorwaarden en kun je de aanvraag indienen.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.