Nieuwe subsidieregeling voor akkerbouwers en melkveehouders

Noorderzijlvest Groningen

Er is een nieuwe subsidieregeling beschikbaar in het Noorderzijlvest in Groningen voor het aanleggen van een was-, spoel- en vulplaats. Je kunt een subsidie aanvragen van maximaal €10.000 (tot 40% van de totale kosten). Als je ook een gesloten afvalwaterverwerkingssysteem zoals Phytobac of Remdry installeert, kun je nog eens €4.000 extra subsidie krijgen. Hierdoor is het totale bedrag aan subsidie maximaal €14.000.

Binnen het project kun je advies krijgen en het erfplan wordt gecontroleerd door het waterschap en de omgevingsdienst. De was-, spoel- en vulplaats moet binnen 2,5 jaar gerealiseerd zijn. Let op: binnen het project is er slechts beperkte ruimte beschikbaar voor een beperkt aantal deelnemers. We hanteren het principe van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Als alle beschikbare plekken bezet zijn, plaatsen we je op de wachtlijst. Aanmelden kan vóór 1 mei 2023 via info@dawnoordnederland.nl 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.