Haal het meeste uit je bodem! Vraag een gratis N-mineraalmeting

Wil je graag inzicht in hoeveel stikstof na de teelt nog in de bodem zit en wil je advies over hoe je de teelt kunt optimaliseren? Vraag dan nu een gratis N-mineraalmeting aan door dit formulier in te vullen of ga naar agrarischwaterbeheer.nl/n-min.

Voordelen meten minerale stikstof

Met de N-mineraalmeting wordt de minerale stikstof gemeten in je bodem die direct beschikbaar is voor je gewas én die na afloop van de teelt nog in de bodem zit. Deze handige meting geeft jou informatie over de stikstofniveaus in de bodem op verschillende dieptes (0-30 cm, 30-60 cm en 60-90 cm). Dit helpt je om slimmer te bemesten, kosten te verlagen, uitspoeling te verminderen en je opbrengst te verhogen.

Hoe werkt het?

  • Om de N-mineraalmeting (en advies) aan te vragen vul je dit formulier
  • Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen met een adviseur.
  • Een adviseur komt twee keer bij je langs, voor en na het teeltseizoen. Tijdens de afspraak met je adviseur bekijk je de analyse van de N-mineraalmeting en zoek je naar de optimale situatie voor jouw bedrijfsvoering.
  • De meetgegevens van de N-mineraalmeting zijn strikt vertrouwelijk en worden alleen beschikbaar gesteld aan jou en zullen niet worden gedeeld met derden.

Gratis N-mineraalmeting

De metingen zijn gratis aan te vragen zolang de voorraad strekt en afhankelijk van de beschikbaarheid van adviseurs.

Meer informatie

Als je meer wilt weten of vragen hebt, kun je mailen naar info@daw-bodem.nl of de website www.agrarischwaterbeheer.nl/n-min bezoeken.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.