Nieuwe DAW-subsidieregelingen goedgekeurd voor waterschap H&A

Waterschap Hunze & Aa's

In het gebied van waterschap Hunze en Aa's zijn twee DAW-projecten goedgekeurd. Deze subsidieregelingen hebben als doel de reductie van perceel- en erfemissie in zowel het Groningse als het Drentse deel van het gebied. De Groningse subsidieregeling heet 'Reductie Perceel- en Erfemissie' en de Drentse regeling 'Reductie Erfemissie'.

Aanmelden en meer informatie
Het is naar verwachting dat beide projecten dit najaar van start zullen gaan. Zodra de projecten daadwerkelijk van start gaan, zullen we actief communiceren naar de agrariërs in het gebied. Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor deelname. Pas wanneer de projecten van start zijn gegaan, kun je je via deze website aanmelden. De aanmeldingen worden op volgorde van aanmelding behandeld. Mocht je vragen hebben over de projecten vóórdat ze van start gaan, dan kun je deze stellen via info@dawnoordnederland.nl.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.